Paintball

Nu har vi totalt fem fina skogsbanor och en arenabana som är upplyst för spel kvällstid.
Ni kan välja att spela ”catch the flag” eller varför inte pröva att inta fortet på arenabanan?

Priser för paintball: (minst 6 personer)
250 kr/person. inkl. 50 paintballs

50 extra paintballs: 45 kr
1000 extra paintballs: 800 kr
2000 extra paintballs: 1400 kr

Utrustning

Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för att spela. Ni får låna heltäckande overaller samt professionella tävlingsmasker speciellt utformade för paintball. Vi använder semiautomatgevär av senaste modell. Roliga dräkter finns att låna för eventuell kaninjakt.

Personal

Vi har utbildad personal som ser till att Ert spel blir problemfritt, och självklart har vi omklädningsrum (utan dusch).

Banorna

Vi har totalt sex banor varav fem skogsbanor med naturliga och byggda värn. Banorna är av varierande storlek – den största är ca 100 x 100 m. Vi har dessutom en arena bana som är i öppen terräng med byggda värn.  På arenabanan finns fortet som kan intas, denna bana är även belyst för kvällsspel.

Spelen

Målet är att antingen ta en flagga ur motståndarlagets bo eller att helt enkelt skjuta ut alla deltagare i motståndarnas lag. Ni har hela tiden en instruktör med er som håller ordning på säkerheten och när något lag vunnit. På arenabanan med fortet kan man även spela ”Inta fortet”. En del av gruppen ska skydda fortet mot inkräktare. Inkräktarna ska fälla eller ta flaggan som finns vid fortet.

Tidsåtgång

Vi har ingen tidsgräns för hur länge ni får spela. Så länge ni håller igång spelen så är det bara att spela och ha kul. Genomsnittstiden för ett spel är ca 1½ timme.